Aangenaam, hier ben ik. Eugène Luijten 

Venlo, 2023

Nu 57 jaar, vrij mens, sociaal dier, een bezige bij die niet steekt, een grote vriendelijke reus, bevlogen, inspirator, luisteraar, spiritueel geaard, verhalenverteller, schrijver, dichter, fotograaf, natuurliefhebber, zelfvoorzienend... en trotse vader van lieve Jesse en Pim.

Mijn levensmissie:

Ik zet mij persoonlijk in voor een meer uitgesproken sociale, humane en geweldloze samenleving. Een Nieuwe Wereld, waarin mensen zonder oordeel zich verbinden met elkaar en met hun bronnen voor zingeving en daarin uit vrije wil hun eigen verantwoordelijkheid nemen.  

Natuurlijk de authentieke mens als inspiratiebron      

Op een bepaalde leeftijd realiseerde ik mij dat ik een enorme bewondering had voor bevlogen mensen die anderen inspireren. Mensen die werkelijk 'in hun element' zijn.  En doen wat bij ze past, creëren wat ze inspireert en daar intens gelukkig van worden. En dat ook uitstralen, in hun werk en hun leven. 

Mensen die congruent zijn en op authentieke wijze hun eigen pad kiezen en daarop vertrouwen. Mensen die 'perfect' zijn in hun imperfectie. Mensen die met een open houding communiceren vanuit liefde en op een natuurlijke wijze de relatie met de ander aangaan. Die durven te leven in plaats van geleefd worden. Met alles wat daarbij komt kijken. Zij die blijven ontdekken, creëren en groeien als mens. Die betekenis geven aan hun leven en uit 'vrije wil' in vrijheid willen leven. En daarmee ook nog eens iets moois bijdragen aan de wereld om hen heen. 

Dit is wie en wat ik ben

Wil je meer weten over mijn achtergrond? Lees hier verder.

Volg me op sociale media