'Vlinder-zijn, hoe doe je dat en mens-zijn, hoe doe je dat?'

Ik voel in de diepte dat het dat is waarom wij hier zijn. Dat daar een krachtig veld ligt, wat vraagt om gezien te worden. Wat wil schitteren in mij en misschien ook wel in jou? In al zijn kwetsbaarheid en het diepe voelen daar waar de vrije mens is, daar wie ik diep van binnen ben, in de kern, mijn authentieke zelf-zijn.

Maar mens-zijn is ook een worsteling. Het zoeken naar antwoorden, en ontdekken dat het nooit bevredigt. Het antwoord roept altijd weer een nieuwe vraag op. Hoe doe je dat, mens-zijn?

"Ik zie de authentieke mens natuurlijk als inspiratiebron. Zij die mij verrijken door hun persoonlijke en vaak ingrijpende worstelingen in hun leven."

Aangenaam, ik ben Eugène Luijten, zeg maar Eus dat bekt makkelijker.

Met moed gedreven, gevoelige en veelzijdige Non-Violent supporter en coach die mensen helpt te ontdekken hoe ze geweldloos de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Voor gemotiveerde mensen die bewuste stappen willen zetten naar innerlijke vrijheid. En doen wat een mens 'moet' doen. Mens-zijn!

Van dualiteit naar leven in bewustzijn.

'Geweld' is niet meer dan het acteren van je ego.

Als Non-Violent supporter en coach onderzoek ik samen met jou hoe 'geweld' invloed heeft op wie je bent, wat 'geweld' met jou doet, hoe je gezien word en hoe je daar bevrijd van kunt raken om daadwerkelijk je ware Zelf te zijn.

Wat bedoel je?

Vormen & gradaties van geweld

Bij het woord ‘geweld’ denken we vaak aan grote, duidelijke dingen. Vaak dingen van de ene mens naar de ander. Misdaad, misbruik, moord, verwaarlozing, slaan, maar ook grensoverschrijdend en onacceptabel gedrag!

Maar dit is ook geweld:

negeren, schreeuwen, roddelen, pesten, buitensluiten, uitschelden, veroordelen, afkatten, hebzucht, uitbuiting, negatief egoïsme, wreedheid...Ervaar je dat ook? En wellicht doe je dit ook naar de ander?

Vertel me meer! Klik hier