Hallo jij

Natuurlijk geweldloos vol-ledig jezelf zijn: hét fundament van ons bestaan! 

Wat bedoel je? 

Vaak zorgen we heel goed voor onze kinderen en ons gezin, en zelfs voor mensen buiten jouw familie. Maar hoe zit het met de zorg en liefde voor jezelf? Want als jij goed voor jezelf zorgt en van jezelf kunt houden kun je er ook veel beter voor anderen zijn, van anderen houden én vergroot je jouw invloed én is het makkelijker om je eigen emoties en gedrag onder controle te houden.  

Ga eens na voor jezelf:

Hoe goed zorg ik nu eigenlijk voor mezelf?

Wat vind ik leuk om te doen, waar krijg ik energie van?

Wat kan ik doen, als ik mij gestrest voel?

Wat kan ik aan een ander vragen om te doen, wat mij helpt? 

En kijk eens of dit helpend voor jou is:

Stel grenzen! Hoe duidelijk ben je?

Verdeel taken! Waar ben je nu écht verantwoordelijk voor?

Breng een soort van structuur aan! Wat geeft jou ruimte?  

Prioriteer! Wat is nu écht belangrijk?

Plan tijd vrij voor jezelf! Wat kun je doen om te ontspannen?


Enne? Tijd voor een kennismaking? Klik hier>>

Ik houd je niet langer aan de lijn dan jij nodig acht! Jij wilt je bevrijd voelen zonder schaamte, schuld, goed en fout, accepteren wie je al bent, je eigen waarde verhogen, je zelfbeeld vergroten, meer vertrouwen op jezelf, duidelijk je grenzen aangeven, eigen verantwoordelijkheid nemen en spreken vanuit je ware ZELF!  Gewoon...natuurlijk geweldloos ZIJN!

Persoonlijk, helder en duidelijk!

Het doel is altijd om je bewust-zijn te verhogen, waardoor je in staat bent om in balans te blijven en vanuit je zuivere zelf' krachtig en geweldloos te communiceren en moedige beslissingen te nemen.  

Een intakegesprek waarin we kijken naar wat je bezig houdt, welke richting je op wilt, waar je het verschil wilt maken en wat daarvoor nodig is?       

De diepgang maakt plaats voor bewustzijn en vanuit het abstracte denken, maken we het tastbaar en realiseerbaar.  

We gaan op zoek naar wat jij nu écht belangrijk vindt, waar jij nu voor staat.

We onderzoeken wie je wilt zijn, wat goed voelt, dicht bij jezelf te blijven, spreken vanuit je hart en daarin nu congruent zijn.

Eigen verantwoordelijkheid creëren: de regie pakken over je eigen diepste vermogen en de impact die dit heeft op jezelf, je omgeving en de wereld daaromheen. Vanuit je zuivere ZELF.

Maar hoe dan?

Om jouw doel te realiseren onderzoeken we samen wat jij hiervoor nodig hebt en wat voor jou goed voelt. 

Vanuit o.a. mijn NLP- en hypnose achtergrond en levenservaring ga je o.a. aan de slag met het bewust worden van je (lichaams-)taal, je gaat contact maken met je onderbewuste, je krijgt thuisopdrachten om het in jouw systeem te integreren en we gaan desgewenst wandelen in de natuur. Ik sluit altijd af met 'jouw menselijk boek'. Je schrijft je eigen gewenste toekomst met een 'routekaart' hoe je je doel(en) gaat bereiken en hoe zin, vreugde, zelfliefde en zelfzorg een plek in je nieuwe leven krijgt in relatie met jezelf en vér daarbuiten! 


Ik kan je vertellen: jouw onderbewustzijn is rijk aan ervaring en dieperliggende intelligentie en weet precies wat je nodig hebt. Mijn specialisme is om deze - samen met jou - op praktische wijze naar boven te halen.  Grijp je deze prachtige kans?